Jánosháza

Jánosházi Közös Önkormányzati Hivatal

9545 Jánosháza, Batthyány u. 2.
Telefon: +36 95 551-210
Fax: +36 95 551-213
E-mail: hivatal@janoshaza.hu

Tapolcai Musical Színpad az Anyák napján

A Tapolcai Musical Színpad énekesei vasárnap színes dalcsokorral kedveskedtek az édesanyáknak a művelődési házban.

A Művelődési Otthon és Könyvtár régóta tervezte, hogy meghívja a Tapolcai Musical Színpad csapatát egy önálló fellépésre. Mi sem adhatott ennek szebb alkalmat, mint az anyák napja, május első vasárnapján.

Halápiné Kálmán Katalin, az együttes művészeti vezetője felvezetőjében elmondta, számtalan fellépést tudhatnak maguk mögött, szeretik őket nem csak Tapolcán és szerte az országban, de többször mutatkoztak már be külföldön is (Szlovákia, Erdély, Svédország, Németország). Több, ma már országosan is ismert tehetség került ki az együttes soraiból, közülük talán legismertebb Tóth Vera, a Megasztár győztese.

Színes műsorukban először közkedvelt anyák napi dallamokkal, régi slágerekkel csaltak könnyeket a nézők szemébe, majd a közelmúltban bemutatott egész estés musicaljeikből mutattak be részleteket. A végére még néhány operett is belefért.

Jánosházi tagjai is vannak az együttesnek, Horváth Zoltánné és leánya, Horváth Veronika. A délután folyamán több alkalommal léptek mindketten színpadra. Előadták régebbi és új dalaikat is, melyeket vastapssal jutalmazott a hálás közönség. Az együttes technikusa is jánosházi, a családfő, Horváth Zoltán.

Fotó: Illés Zsuzsa