Jánosháza

Jánosházi Közös Önkormányzati Hivatal

9545 Jánosháza, Batthyány u. 2.
Telefon: +36 95 551-210
Fax: +36 95 551-213
E-mail: hivatal@janoshaza.hu

Tudástranszfer Központ avatása

A Sághegy LEADER Egyesület nemzetközi projektjének lezárásaként 2015. május 16-án átadták a Tudástranszfer Központot a város főterén.
Az új létesítményt a régi TSZ iroda helyén alakították ki.

_RAI0522 (Medium)Marton Ferenc, a Vas Megyei Közgyűlés alelnöke

Az EU-s támogatásból megvalósult intézmény avatásán megjelent V. Németh Zsolt államtitkár, a választókerület országgyűlési képviselője, Marton Ferenc a Vas Megyei Közgyűlés alelnöke, a Sághegy LEADER Egyesület területéhez tartozó települések polgármesterei és a felvidéki testvérváros, Janovce küldöttsége.
A rendezvényen Fehér Ferenc a Sághegy LEADER Egyesület elnöke és Marton Ferenc a Vas Megyei Közgyűlés alelnöke mondtak köszöntőt, majd V. Németh Zsolt államtitkár avatta fel a központot.

_RAI0557 (Medium)Marton Ferenc, a Vas Megyei Közgyűlés alelnöke, V. Németh Zsolt államtitkár, országgyűlési képviselő és Fehér Ferenc, a Sághegy LEADER Egyesület elnöke

Az átadón Kovács Alex a Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola valamint Rabi Martina a Szent Imre Általános Iskola diákjai mondtak verset és fellépett az Animato Énekegyüttes Nagy Béláné vezetésével.

_RAI0518 (Medium)Kovács Alex

Az ünnepség után kulturális fesztivál és helyi termékek kézműves vására vette kezdetét.

A fotókért köszönet Rauch Imrének.