Jánosháza

Jánosházi Közös Önkormányzati Hivatal

9545 Jánosháza, Batthyány u. 2.
Telefon: +36 95 551-210
Fax: +36 95 551-213
E-mail: hivatal@janoshaza.hu

Városnap

Egy héttel korábban a megszokottnál, augusztus 14-én újra megtelt a város főtere emberekkel. Egy év kihagyás után ismét városnapot tartott a város önkormányzata. Külsőségekben a hagyományokhoz ragaszkodtak a szervezők, de bőven volt újdonság is.

Városnéző kisvonat –  igazi újdonságnak örülhettek a jánosháziak

Már kora délután megtelt a Rendezvénytér, ahol 14 órától ingyenes szűrővizsgálatokon és izgalmas gyermekprogramokon lehetett rész venni, a civil szervezetek bográcsaiban rotyogott az ünnepi vacsora, a kézművesek kínálták portékáikat.

Kora délutánra megtelt a rendezvénytér

A művelődési házban két kiállítás is várta a vendégeket: Vándor mackó kiállítás, ahol több, mint ezer mackó várakozott fegyelmezetten a nagyteremben, az előtérben pedig a  Helyi alkotók baráti köre rajz és festmény kiállítását rendezte meg Vida Anikó.

Mindkét kiállításra nagyon sokan voltak kíváncsiak csakúgy, mint a Ritter múzeum állandó helytörténeti kiállítására. A művelődési ház parkolójából induló kisvonat előtt is kanyargott a sor a fél órás vonatozásért.

A rendezvénytér programját Molnár Dávid lovasíjász világbajnok produkciója nyitotta meg, a színpadi produkciók az Al Ahram hastánccsoport majd Leblanc Győző és Tóth Éva műsorával kezdődtek. Őket az ünnepélyes megnyitó követte, ahol a város kitüntetettjei- Kulcsár Zsolt és Perendi Zoltán mellett Molnár Dávid megyei kitüntetéséhez is csatlakozott a város, valamint a hetvenedik születésnapját ünneplő Horváthné Stukics Erzsébetet is köszöntötte Majthényi László, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke.

Kulcsár Zsolt, Perendi Zoltán, Molnár Dávid, Horváthné Stukics Erzsébet

A bulihangulat A két zsivány fellépésével kezdődött, őket a Cool Zenekar követte, majd a nap fénypontja, az Intim Torna Illegal koncertje vette kezdetét.

Akik még utána is bírták szusszal, Garabics Péterrel bulizhattak reggelig.

Fotó: Jánosháza Televízió