Jánosháza

Jánosházi Közös Önkormányzati Hivatal

9545 Jánosháza, Batthyány u. 2.
Telefon: +36 95 551-210
Fax: +36 95 551-213
E-mail: hivatal@janoshaza.hu

Állampapír- és Babakötvény vásárlás JÁNOSHÁZÁN

Állampapír- és Babakötvény vásárlás JÁNOSHÁZÁN

Minden hónap második csütörtökén a Magyar Államkincstár Jánosházán, a Polgármesteri Hivatalban állampapír vásárlási és számlanyitási akciót rendez.

Október hónapban: 2020. október 08. (csütörtök)   13:00-15:00

Helyszín: 9545 Jánosháza, Batthyány utca 2.

A jánosházi megjelenéssel lehetővé tesszük mindazok számára az értékpapír- és/vagy Start számla megnyitását és készpénzmentes állampapír vásárlások lebonyolítását, akik helyben kívánnak élni a lehetőséggel, vagy személyes tájékoztatást szeretnének kapni az elérhető állampapírokról.

 

Miért érdemes a Kincstárban állampapírt vásárolni?

  • Díjmentes számlanyitás és vezetés,
  • 100 %-os állami garancia összegtől függetlenül,
  • számlájának kényelmes kezelése érdekében Webkincstár, Mobilkincstár és Telekincstár szolgáltatás,
  • biztonságos, magas, akár előre kiszámítható hozamot és likviditást biztosít az állampapírba történő befektetés.

 

Állampapír- és Babakötvény vásárlás JÁNOSHÁZÁN

Amennyiben gondoskodni szeretne gyermeke jövőjéről, és ezért Babakötvényt kíván vásárolni, úgy a Kincstári Start-értékpapírszámla megnyitása kitűnő választás. A Babakötvény infláció felett 3 százalék kamatot fizet, a befizetések után évente állami kiegészítés jár, és induló tőkét biztosít a felnőtt élet kezdetéhez. A Babakötvénybe történő befektetés tehát előnyös, mert biztonságos, magas, akár előre kiszámítható hozamot és likviditást biztosít.

Az idén lehetővé vált az értékpapír számla megnyitásán túl a Babakötvény vásárláshoz szükséges Start-számla megnyitása is interneten, az Ügyfélkapun keresztül (www.magyarorszag.hu).

JÁNOSHÁZÁN lehetővé tesszük mindazok számára a Start-és értékpapírszámla megnyitását és készpénzmentes tranzakciók intézését, akiknek nehézségbe ütközik a távolabbi települések elérése, az internet használata vagy kérdést szeretnének feltenni a Babakötvény megtakarításról.

Várjuk minden hónap második csütörtökén – októberben 2020.10.08-án 13:00-15:00 óráig – Jánosházán a Polgármesteri Hivatalban (9545 Jánosháza, Batthyány utca 2.)