Jánosháza

Jánosházi Közös Önkormányzati Hivatal

9545 Jánosháza, Batthyány u. 2.
Telefon: +36 95 551-210
Fax: +36 95 551-213
E-mail: hivatal@janoshaza.hu

Ajándék a Nemzetközi Nőnapon

A város Önkormányzata az idén sem feledkezik meg a település hölgyeiről a Nemzetközi Nőnapon.

Ezúttal a  Tihanyi Musical Stúdió tehetséges ifjú énekesei lépnek majd színpadra, hogy egy röpke órára derűt, mosolyt, jókedvet lopjanak a lányok, asszonyok szívébe.

A Tihanyi Musical Stúdó 2009-ben alakult, ekkor egy Abba Show produkcióval Veszprémben egy nemzetközi fesztiválon különdíjat nyertek, és ez akkora lökést adott a szereplésekhez, hogy azóta szinte az egész Dunántúlt bejárták már. Többek között szerepeltek a 25. Ercsi Ikertalálkozón, az M1 Balatoni nyár című műsorában, a Békéscsabai Kolbász Fesztiválon és a Muzsika TV Retro Disco című műsorának állandó fellépői.

A formáció tagjai külön is szép karriert futnak be, hiszen Sörös Lilla,  a kezdetektől tagja az együttesnek, Bányóczky Nóra, aki a Madách Színház Stúdiójának zenész-színész szakát végezte, a Komáromi Lovasszínház művésznője, a Muzsika Tv állandó fellépője, az ikrek közül Szelle Marcell a Táncművészeti Főiskola végzős hallgatója színházi táncos szakon, testvére, Szelle Szilárd pedig, aki az együttes művészeti vezetője, már gyermekként kacérkodott a színházzal.

Négy évig a Pannon Várszínházban színészkedett, érettségi után a Madách Musical Tánciskola hallgatója lett, ahol színházi táncos végzettséget szerzett. Két évig az Operettszínház musical és operett akadémiáján lépett fel. Prózai szerepekben is kipróbálta magát a Kleopátra c. zenés darabban és a Mária főhadnagy c. operettben.

Jelenleg szabadúszó, ízlelgeti az előadó művészet különböző ágait. Szinkronizál, táncol az Őrült nők ketrece c. Alföldi darabban, igazi szerelme azonban az ének és a tánc.

Az előadás 17 órakor kezdődik a művelődési ház nagytermében. Mindenkit szeretettel várunk!

2000px-Facebook_icon.svgTihanyi Musical Stúdió a Facebookon

 

nőnapi plaki 2016