Jánosháza

Jánosházi Közös Önkormányzati Hivatal

9545 Jánosháza, Batthyány u. 2.
Telefon: +36 95 551-210
Fax: +36 95 551-213
E-mail: hivatal@janoshaza.hu

MEGHÍVÓ Szakmai és Lakossági fórumra

Tisztelt Lakosság!

Jánosháza Város Önkormányzata a városfejlesztés átgondolt alapjai megteremtése érdekében új településfejlesztési koncepciót készíttet.
Ahhoz, hogy Jánosháza Város fejlődése a következő évtizedeken átívelően is sikeres és fenntartható lehessen, kiemelkedő fontosságú, hogy a lakosság véleményét is figyelembe vevő stratégiai dokumentumok készüljenek.
Ennek érdekében indító fejlesztéspolitikai szakmai és lakossági fórumra invitáljuk Önt, melynek időpontja 2015. szeptember 28, 17 óra 30 perc. Helyszíne a Művelődési Otthon nagyterme.

A fórum során a résztvevők elmondhatják véleményüket a város jelen helyzetéről, megtehetik javaslatukat a saját vagy a köz érdekét is érintő változtatási javaslatokról.
A fórum – jellegéből adódóan – csak akkor lehet sikeres, ha rálátást kapunk a lakosság legfőbb problémáira, valamint, azon véleményére, elképzelésére, hogy milyennek szeretné látni Jánosháza városát a jövőben. Ebből kifolyólag kiemelt fontosságú számunkra az Ön véleményének megismerése, figyelembe vétele, ezért számítunk a megjelenésére!

Kiss András Attila
Polgármester

DOC009