Jánosháza

Jánosházi Közös Önkormányzati Hivatal

9545 Jánosháza, Batthyány u. 2.
Telefon: +36 95 551-210
Fax: +36 95 551-213
E-mail: hivatal@janoshaza.hu

Közlemény-Kommunális hulladékszállítás

  1. A Települési szilárd hulladék gyűjtésére kizárólag szabvány gyűjtőedény használható ( 80, 120, 240, 1100 literes gyűjtőedény)
  2. Csak gyűjtőedényekben és a Zalaispa által kibocsájtott emblémás zsákban helyezhető el a települési szilárd hulladék. ( 120 l –es gyűjtőedényben elhelyezhető szilárd települési hulladék maximális mennyisége 36 kg)
  3. Nem települési szilárd hulladék, ezért TILOS a gyűjtőedényekben és az emblémás zsákban elhelyezni:

–          kő, építési törmelék

–          állati tetem

–          forró hamu

–          maró-, mérgező-, gyúlékony-, sugárzó anyag

–          veszélyes hulladék

  1. Zalaispa emblémával ellátott zsák a keletkező többlethulladék elhelyezésére szolgál, ez kommunális vagy zöld hulladék lehet. Az emblémás zsák nem mentesít a hulladékszállításra kötelezett szabvány gyűjtőedény használata alól. ( Emblémás zsák 350 Ft+ÁFA, a vásárlás helyére az Önkormányzat tegyen javaslatot)
  2. A hulladéktároló edényben a hulladékot kérjük tömörítés nélkül úgy helyezzék el, hogy a fedele zárható legyen. Az edénybe préselt vagy belefagyott hulladékot az ingatlantulajdonosnak az ürítés előtt fel kell lazítania, hogy az ürítésre alkalmas legyen.
  3. Kérjük a hulladéktároló edényt a szállítási napon reggel 6 óráig helyezzék ki ürítésre.
  4. Szelektív hulladék gyűjtésére alkalmas zsákot díjmentesen biztosítunk. ( Az elhelyezésre szintén a Önkormányzat tegyen javaslatot)