Jánosháza

Jánosházi Közös Önkormányzati Hivatal

9545 Jánosháza, Batthyány u. 2.
Telefon: +36 95 551-210
Fax: +36 95 551-213
E-mail: hivatal@janoshaza.hu

„Én vagyok Miss Wellness!” – interjú Stankovics Beával

18 éves, 168 cm magas, Jánosházán lakik szüleivel és bátyjával. Szombathelyre jár főiskolára, az NyME-SEK sportkommunikátor szakára. 11 éve tájfutó, ezt a sportágat versenyszerűen is űzi, kisebb-nagyobb sikereket ért már el benne országos és nemzetközi szinten. Másik nagy szenvedélye a lovak, három éve lovagol, emellett öt éve népdalénekes egy együttesben, akikkel országos arany minősítést szerzett. A versenykiírásban szimpatikus volt számára, hogy kiemelt hangsúlyt fektetett a természetességre és az egészséges életmódra, aminek része a wellness is.

A verseny után tettünk fel néhány könnyed, izgalomlevezető kérdést a frappánsan válaszoló, boldog nyertesnek.

Mi az, amivel megfogtad a zsűrit, mi az, amiben szerinted különb voltál, mint a másik 14 lány?

Úgy érzem, mind a 14 lány gyönyörű volt, nem számítottam rá, hogy én fogok nyerni, de talán a kisugárzásom az, ami megfoghatta az ítészeket. Ugyanakkor ez Miss Wellness Szépe volt, és tudom, hogy önmagában kevés volt egy szép arc, vagy egy jó mozgás, sokkal inkább dominált az összhatás. Lehet, hogy a három vizsgált szempontban (kisugárzás, mozgás, test – a szerk.) külön-külön voltak nálam jobbak.

A szépségversenyek általában nem mentesek az intrikáktól, féltékenykedésektől. Milyen volt belülről nézve a hangulat és a viszony a 15 lány közt?

Semmi ilyenről nem tudok beszámolni, minden lány nagyon kedves volt, ruhákat, ékszereket cseréltünk, segítettük a másikat. Persze egészséges rivalizálás volt köztünk, és fel is mértük egymást, hogy vajon ki, mennyire esélyes, de ennél több nem történt. Ahol ennyi nő, ilyen „küldetéssel” összejön, ott ez teljesen természetes.

A teljes interjú ide kattintva olvasható!