Jánosháza

Jánosházi Közös Önkormányzati Hivatal

9545 Jánosháza, Batthyány u. 2.
Telefon: +36 95 551-210
Fax: +36 95 551-213
E-mail: hivatal@janoshaza.hu

Stankovics Bea lett Miss Wellness Szépe

Április és május hónapban Sopronban, Győrben, Szombathelyen és Zalaegerszegen tartottak a szervezők elődöntőket, ahonnan a legjobb 10-10 lány továbbjutott a középdöntőbe.

A középdöntő augusztus 30-án került megrendezésre a körmendi MJUS Wellness & Spa Resort létesítményében. Az itt megjelent lányokról személyes fotó és videóanyag készült 50.000 Ft értékben, melyen 4 fotós és 1 videós dolgozott, és a lányok bemutatkozó anyaga hamarosan látható lesz a videómegosztó portálokon, illetve weblapunkon.

A verseny döntőjére –  a középdöntőhöz hasonlóan – a körmendi MJUS Wellness és Spa Resort diszkójában került sor, ahova 15 lány kvalifikálta magát. A versenyzők utcai ruhában és bikiniben mérettették meg magukat a zsűri előtt, aki az értékelés szempontjaként külön-külön pontozta a kisugárzást, a színpadi mozgást és a testet, 1-10-ig. Ezen három összetevő együttes pontszáma került a nyolc zsűritag szavazólapjáról összesítésre, mely alapján kialakult a szépségverseny sorrendje.

A zsűri döntése alapján a verseny nyertese imponáló különbséggel, második helyezettje pedig „mellbedobással” előzte meg vetélytársait.

Mennyire akarsz ezen a pályán maradni, mennyire vonz a továbbiakban a modellkedés?

Eléggé vonz, eddig is jártam bemutatókra, fotózásra. Szeretnék behatóbban megismerkedni a modellélettel, és lehetőség szerint megméretni, megmutatni magam további versenyeken, illetve a kifutók fényében.

Mi lesz a népdalénekléssel, a tájfutással és a lovaglással?

A tájfutást továbbra is szeretném folytatni, bár kicsit lankadt az utóbbi időben bennem a sportszellem, a népdaléneklést sajnos gimnáziumi tanulmányaim végeztével már nem folytatom, a lovaglás pedig megmarad örök szerelemnek, hobbinak.

Pasik. Most, hogy szépségkirálynő lettél, biztosan megnő az „ázsiód”! Mennyira szabad a szépségkirálynő szíve, illetve mennyire elkötelezett már?

Azt nem mondanám, hogy szabad a szívem, igaz azt sem, hogy teljesen foglalt, de az egyetemista srácok inkább csak távolról csodáljanak engem (hamiskásan nevet). Még nem tudom, kivel fogok Szardíniára utazni, de már nagyon várom, hogy ezt a csodálatos ajándékot kiélvezhessem.