Jánosháza

Jánosházi Közös Önkormányzati Hivatal

9545 Jánosháza, Batthyány u. 2.
Telefon: +36 95 551-210
Fax: +36 95 551-213
E-mail: hivatal@janoshaza.hu

Gyermeknap Jánosházán

A Kulturális Bizottság gondoskodott a színes programokról, a támogatók jóvoltából ajándék is akadt bőven.

Támogatók: Jánosháza Nagyközség Önkormányzata, Batthyány Lajos ÁMK, Erzsébet Cukrászat, Gecse Cukrászat, Karitasz,  Keresztény Családközösség, Dr. Lászlóné Horváth Anna Valéria, Marton Élelmiszer, Millenium Polgári Egyesület, Németh Lajos, Szív Egyesület.

Reggel nyolc órától felnőtt felügyelete mellet várhatták a nagy kapást a horgászat kedvelői. 14 órakor a Batthyány iskolások formációs táncával és a település polgármesterének ünnepélyes megnyitójával vette kezdetét a programsorozat, melyben különféle kézműves foglalkozások, ügyességi és szellemi vetélkedők, akadályversenyek, karaoke verseny, kutya és tűzoltó bemutató gazdagította a kínálatot. De készíthettek a gyermekek egészséges ételeket, roboghattak elektromos kisautóval és pirosra tapsolhatták a tenyerüket Mutyi bohóc tréfái hallatán.

Az estébe nyúló, változatosságban bővelkedő programok jól elfárasztották az apróságokat, jól esett az estebéd, és minden kis és nagy gyerek azzal a jóleső érzéssel térhetett nyugovóra, hogy ez a nap valóban más volt, a sok kis Lóci mind óriás lett.

imgp9533