Jánosháza

Jánosházi Közös Önkormányzati Hivatal

9545 Jánosháza, Batthyány u. 2.
Telefon: +36 95 551-210
Fax: +36 95 551-213
E-mail: hivatal@janoshaza.hu

Régiós kistérségi portál

A Nyugat-dunántúli régió kistérségi portálja a Regionális Operatív Program keretében valósult meg, s a régió kistérségeinek egységes megjelenését biztosítja. Az általános tudnivalókon, ismertetőkön túl a portálokon rendezvénynaptár van, amely a térség állandó kiemelt éves rendezvényeit, vagy az éppen aktuális kulturális programokat tartalmazza.

Lehetőség van arra is, hogy szabadidő, szállás és egyéb szolgáltatásokra hívják fel a figyelmet, az elérhetőségi adatbázisban pedig közérdekű, hasznos információkat gyűjtsenek össze a kistérségek. A weboldalakon sportolási-pihenési lehetőségek, gyalog- és kerékpártúra útvonalak, kézművesek, kiállítóhelyek helyszínei, múzeumok, civil szervezetek adatai, pályázati információk és még sok minden más is található.

A Nyugat-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség által fenntartott pályázati figyelő pedig könnyen átlátható módon tartalmazza a lehetőségeket. A jövőben a menüpontok a kistérségek igényeinek megfelelően bővülhetnek és felépítésükben is változhatnak, a weboldal látogatói pedig egy egyszerű regisztrációt követően igényelhetik, hogy folyamatos és automatikus e-mail formájában tájékoztatást kapjanak. A Nyugat-dunántúl Kistérségi Portálja elérhető a www.nydregio.hu címen.

Forrás: radio.hu