Jánosháza

Jánosházi Közös Önkormányzati Hivatal

9545 Jánosháza, Batthyány u. 2.
Telefon: +36 95 551-210
Fax: +36 95 551-213
E-mail: hivatal@janoshaza.hu

Esküvői Kiállítás 2008

A rendezvényt pénteken Keresztes István polgármester nyitotta meg. A megnyitón Nagy Béláné vezetésével fellépett a Művelődési Otthon énekkara, az Animato Énekegyüttes.
Szombaton, késő délután divatbemutatóra gyülekezett a nagyszámú közönség. A felvonultatott esküvői és alkalmi ruhák, és a csinos lányok vidékről is idecsábították az érdeklődőket. Ekkor már sejteni lehetett, hogy a vasárnapi zárás még ennél is több látogatót vonz majd.
Az elegáns rendezvényt vasárnap műsorral egybekötött divatbemutató zárta, ahol a fellépők között szinte minden korosztály képviseltette magát.

img_0962

 

Szereplők: Bödör Dóra, Harmony Duó, Kelemenné Molnár Mónika, Németh János és Németh Jánosné, Rocky-Dilly ARRC, Szakács Bálint és Pfaff Nikoletta.
A rendezvény háziasszonya Polgár Éva volt.
Manökenek: Csik Valentina, Csik Rebeka, Gáncs Laura, Horváth Anett, Horváth Lívia, Komondi Zsófia Lipovics Réka, Nagy Alexandra, Németh Veronika, Pődör Éva, Rauch Bernadett, Sik Judit, Szalai Fanni, Szatmári Éva, Szatmári Réka, Szimeiszter Kitti, Vass Alexandra.
Kiállítók: Ági Modell Esküvői Ruhaszalon, Barbara Fodrászat, Csapó Virágbolt, Erika Fodrászat, Erzsébet Cukrászat, Horváth Csabáné, Keresztesné és Társa Bt., Kiss Andrea, Márkus Lászlóné, Martonné Varga Rita, Vera fodrász, Ra. I. Foto-videó.

Bertáné Dörnyei Judit ÁMK igazgató a zárszavában kifejtette: A szépre igenis igény van, csak észre kell vennünk, vagy meg kell teremtenünk magunknak, hogy gyönyörködhessünk benne.