Jánosháza

Jánosházi Közös Önkormányzati Hivatal

9545 Jánosháza, Batthyány u. 2.
Telefon: +36 95 551-210
Fax: +36 95 551-213
E-mail: hivatal@janoshaza.hu

Teltház a novemberi teadélutánon

Ismét megrendezte a városi önkormányzat a tavaly ősszel útjára indított és tavasszal nyári szünetre vonult Nyugdíjas teadélutánt.

A rendezők számítottak a nagy érdeklődésre, hiszen a kezdetekkor sem volt ez másként, és a mostani sorozat több meglepetéssel is szolgált.

Először láthatta a közönség a nemrégiben megújult, igazán fényűzőnek mutatkozó új világítást a művelődési ház nagytermében, és erre az időpontra tervezte a Jánosházi Amatőr Színtársulat is új színdarabjának bemutatóját. (A bemutatóról bővebben itt olvashat.)

A rendezvényt Kiss András polgármester nyitotta meg, aki örömének adott hangot a zsúfolásig telt terem láttán és biztosította a jelenlévőket, hogy a megkezdett sorozat további meglepetésekkel szolgál majd.

Ezt követően az Orfeum című húszas éveket idéző előadást láthatta a tisztelt publikum, melynek nem titkolt célja az volt, hogy megteremtse a hangulatot a délután következő részéhez. A nagysikerű előadást a Jánosházi Amatőr Színjátszók profikat megszégyenítő tagjai adták elő, B.Illés Zsuzsa rendezte.

Az előadást követően megteltek a díszesen terített asztalok teával, süteményekkel, amely mellett lassan betöltötte a termet az önfeledt beszélgetés, anekdotázás. Sor került a várva várt bingó játékra is, ahol lehetőség volt apróbb nyereményekre és az igazán szerencsés a fődíjat is hazavihette. Ezúttal a véletlen úgy hozta, hogy két embernek is kedvezett a szerencse: Apró Istvánné és Biczó Endréné is fődíjat vihetett haza.

Folytatás januárban, újabb meglepetésekkel.