Jánosháza

Jánosházi Közös Önkormányzati Hivatal

9545 Jánosháza, Batthyány u. 2.
Telefon: +36 95 551-210
Fax: +36 95 551-213
E-mail: hivatal@janoshaza.hu

Gyermeknap 2017.

 

Jánosháza Város Önkormányzata 2017. május 28-án tartotta hagyományos gyermeknapját, ahol a gyerekek – hála a jó időnek és a változatos szórakozási lehetőségeknek – ismételten jól érezhették magukat.

Nagy sikere volt a bungee trambulinnak, ahol a vállalkozó szellemű gyermekek biztosítókötél segítségével repülhettek az égig, de népszerűségben nem maradtak alul az ugrálóvárak, s a rodeó bika sem.

A szirénázó tűzoltó autó is rendszeresen rótta köreit a kis érdeklődőkkel, akik nem csak erre az élményre vártak türelmesen, hanem az arcfestésnél és a pónilovaglásnál is.

Kipirult arcocskák, izzadt homlokok jelezték, hogy a gyerkőcök felhőtlenül mulattak.  Dicséret jár a szülőknek is, akik kitartóan kísérgették az apróságokat játéktól játékig.

Míg a Művelődési Otthon előtérben kicsi ujjak szorgoskodtak vidám pillangókat és agyagedényeket készítve a kézműves foglalkozások keretében, addig az utcában köröző kisvonatnak is mindig akadtak utasai.

A délután folyamán mindenki megtalálhatta a kedvére való finomságot is, bőségesen fogyott a sütemény, a bodzaszörp, a fagyi, a popcorn és a vattacukor is.

A gyermeknap támogatói mindent megtettek azért, hogy a nap ünnepeltjei, a gyermekek, a lehető legjobban érezzék magukat. Köszönet nekik:

 

Jánosháza Város Önkormányzata

Kulturális Bizottság

Batthyány Lajos ÁMK Művelődési Otthon és Könyvtár

 

Batthyány Lajos Általános Iskola és AMI

Batthyány Lajos ÁMK Családsegítő és Gondozási Központ

Batthyány Lajos ÁMK Óvoda

Báziskonyha

Jánosházi Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Keresztény Családközösség

Magyar Vöröskereszt Jánosházi Alapszervezete

Önvédelmi Egyesület

Szent Imre Általános Iskola

 

Fotó: Illés Zsuzsa