Jánosháza

Jánosházi Közös Önkormányzati Hivatal

9545 Jánosháza, Batthyány u. 2.
Telefon: +36 95 551-210
Fax: +36 95 551-213
E-mail: hivatal@janoshaza.hu

Egy csésze tea, egy gondtalan délután

November 20-án került megrendezésre Jánosháza első, nyugdíjasoknak szóló teadélutánja a Művelődési Házban. A program elsődleges életre hívója Kiss András polgármester úr volt, aki egyben egy hagyományt is szeretett volna útjára indítani ezzel a kezdeményezéssel.

dsc_1335
A délután beváltotta a hozzá fűzött előzetes reményeket, ugyanis több mint hetven vendég foglalt helyet a szépen megterített ünnepi asztalok körül. Többféle tea és sütemény várt kóstolásra, amelyek a Báziskonyha jóvoltából készültek és tették még családiasabbá a hangulatot.

dsc_1322-mediumLaczi Regina sokak által ismert és kedvelt operett számokkal szórakoztatta a közönséget, a délután fénypontját pedig a Bingo játék jelentette.

dsc_1396-mediumA jelenlévők közül kivétel nélkül mindenki próbára tette szerencséjét és bízott abban, hogy ő lesz az ajándékok egyik szerencsés nyertese.

dsc_1457-medium
Összességében egy sikeres és kellemes hangulatban eltöltött délutánt tudhatunk magunk mögött, aminek minden kétséget kizáróan lesz folytatása is! Reméljük, hogy a következő alkalommal még többen döntenek úgy, hogy csatlakoznak hozzánk!

Szöveg: Kozma Tímea

Fotó: JTV, Laczi Regina, Illés Zsuzsa