Jánosháza

Jánosházi Közös Önkormányzati Hivatal

9545 Jánosháza, Batthyány u. 2.
Telefon: +36 95 551-210
Fax: +36 95 551-213
E-mail: hivatal@janoshaza.hu

Átadták a megújult épületeket

 

A Batthyány Lajos ÁMK óvodásainak Megszépült az óvodánk! c. versével kezdődött az ÚJ Széchenyi Terv KEOP-5.7.0. keretében felújított három közintézmény, a Polgármesteri Hivatal, a Batthyány Lajos ÁMK Óvoda és a Batthyány Lajos ÁMK Művelődési Otthon és Könyvtár épületének átadása Jánosházán, 2016. április 22-én.
Marton Ferenc – a Vas Megyei Közgyűlés alelnöke – köszöntőjében elmondta, hogy életünkben fontos az energiatudatosság. A kormányzat különböző pályázatokkal segíti az energiatakarékosságra irányuló törekvéseket, így Jánosházán is fontosnak tartották, hogy a közintézmények is ennek jegyében újuljanak meg.

https://youtu.be/5SteJ6uCmJ0
V. Németh Zsolt – Földművelésügyi Minisztérium környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára – a Föld napjához kapcsolódva utalt az energiatakarékos szemléletmódra, és üdvözölte Jánosházának azon törekvését, hogy középületei ezt szem előtt tartva korszerűsödtek.

Az ünnepség hátralévő részében Kozma Tímea verssel, Tóth Henrietta és Rápli Péter klarinétjátékukkal színesítették az ünnepet. Bodorkós Imre főtisztelendő, püspöki referens, plébános és Böjti Balázs káplán megáldották a megszépült épületeket, majd ezt követően a nemzeti színű szalagot V. Német Zsolt államtitkár, Marton Ferenc alelnök, Kiss András polgármester, dr. Balás Endre jegyző és Bertáné Dörnyei Judit ÁMK igazgató vágta át.

Fotó: JTV