Jánosháza

Jánosházi Közös Önkormányzati Hivatal

9545 Jánosháza, Batthyány u. 2.
Telefon: +36 95 551-210
Fax: +36 95 551-213
E-mail: hivatal@janoshaza.hu

Jánovce (Jánosháza) – Jánosháza

Július 19-én Jánosházáról delegáció utazott a Felvidékre, hogy részt vegyen a testvér település, Jánovce (Jánosháza) falunapján. A delegáció tagjai: Keresztes István polgármester, Bodorkós Imre plébános, a Képviselőtestület tagjai, a Meteor futballistái, Animato Énekegyüttes.
A küldöttség délelőtt szentmisén vett részt,- melyet a két település plébánosa közösen celebrált- majd megkoszorúzták a településen 1945-ben hősi halált halt katona sírját. Ebéd után a sporté és a kultúráé volt a főszerep. 14.00 órakor labdarúgó torna kezdődött négy csapat részvételével. A kánikula ellenére focicsapatunk minden energiáját összeszedve küzdött a győzelemért, aminek meg is lett az eredménye, mert sikerült elhozniuk az első helyért járó kupát.
A díjakat Marton Ferenc, a Vas Megyei Közgyűlés alelnöke, a Városi Sportkör vezetője valamint Ľudovít Dubáň és Keresztes István polgármesterek adták át.
A program kulturális műsorral folytatódott, amelyben egyebek mellett fellépet a házigazdák Magnólia Kórusa Erika Slezáková-Stevková vezetésével és a delegációval érkező Animato Énekegyüttes is Nagy Béláné vezetésével.
Napnyugtával forrósodott a hangulat, ekkor kezdődött a bál majd a tűzijáték.
A találkozó jó hangulatáról felvidéki barátaink vendégszeretete gondoskodott, melyért ezúton is köszönetünket fejezzük ki.