Jánosháza

Jánosházi Közös Önkormányzati Hivatal

9545 Jánosháza, Batthyány u. 2.
Telefon: +36 95 551-210
Fax: +36 95 551-213
E-mail: hivatal@janoshaza.hu

Stankovics Beáta a legszebb tizennégy között a Miss World Hungary versenyben

Stankovics Beáta, a 23 éves jánosházi szépség 2014. július 20-án tizenhat lánnyal együtt versenyzett az előkelő “MISS WORLD HUNGARY” versenyben a Magyarország Szépe címért.

A versenyt a Magyar Televízió, a Duna World, a Frizbi Entertaintment Kft. és a Magyarország Szépe Kft. rendezte.

Többezer lány közül választották ki azt a tizenhatot, akik a tegnap esti élő adásban közönség elé léptek.

A műsor házigazdái voltak: Osvárt Andrea és Harsányi Levente.

A tizenhárom tagú zsűriben olyan neves személyiségek voltak többek közt mint Sarka Kata, a Magyarország Kft. tulajdonosa, versenyigazgató, Aubeck Brigitta, a Szentkirályi Ásványvíz, Jákob Zoltán, a Crystal Nails, Magyar Tamás, az Il Bacio di Stile képviselői, valamint Michelisz Norbert autóversenyző, Hajas László mesterfodrász, Pantl Péter, a Playboy Men’s Healt főszerkesztője és Nacsa Olivér humorista.

A színvonalas versenyben a lányok először a Víz angyalaiként kék ruhában, nagy fehér szárnyakkal léptek színpadra, majd hagyományosan bikinis, koktél- és estélyi ruhás felvonulás következett, melyet egy exkluzív bemutató egészített ki, ahol Nárai Tamás divattervező, erre az alkalomra készített, magyar motívumokkal díszített ruháiban vonultak fel a versenyzők.

A műsorban fellépett Király Viktor, Radics Gigi, Hien, Kállay-Sounders András, a New Level Empire, a Mistery Gang és Vastag Csaba.

A látványos műsort egyhetes tábor előzte meg, ahol a húsz versenyzőből a zsűri a külső megjelenés és műveltség alapján végül tizenhat lányt választott ki, akik a táborban felkészültek a tegnap esti döntőre.

Bea mindvégig magabiztosan, kellő szerénységgel versenyzett. Megható érzés volt látni őt a rangos verseny kifutóján, Magyarország legszebbjei közt. Tökéletes alakja, szépsége, megjelenése, elragadó személyisége mindannyiunkat elvarázsolt.

Helyezést sajnos nem sikerült elérnie, de Jánosháza büszke arra, hogy a bájos, gyönyörű lány ilyen messzire jutott a megmérettetésen és ott méltón képviselte városunkat.

2014-ben Stankovics Beáta Magyarország legszebb tizennégy lánya közt van, és ez nagyon szép eredmény! Gratulálunk Bea!!!